Márkák harca

A férjem és köztem van egyfajta csata, na nem egymással és nem fegyverekkel, hanem legfőképp az elektronikai eszközök márkáját illetően, de mondhatom már egy-egy ruha márkáját is. Folyamatosan versenyzünk egymással, mert ő is esküszik valamire és én is, aztán a kettőt bizonygatjuk a másiknak, hogy sokkal jobb, mint az ő választottja. Becsületünkre váljon, hogy soha, semmilyen körülmények között ezen össze nem veszünk, és ha a másiknak tényleg igaza van és a két márka közt jól látható a különbség, azt el is szoktuk ismerni. Így ez egyfajta jó játék kettőnk között, de semmiképp sem harc eszköze vagy feszültségkeltő vita.

A minap azonban nekem is el kellett ismernem, hogy neki van igaza, és nem is esett annyira jól, mert ő esküszik rá, hogy elektronikai dolgokban a baseus hungary verhetetlen, én pedig egész idáig más márkákat részesítettem előnyben, de változtatnom kellett, mert be kellett látnom, hogy árban és minőségben is a baseus a nyerő. Valóban nagyon szép és minőségi termékei vannak, és nekem már rég le kellett cserélnem azokat a kiegészítőket, amiket a férjem még vígan használ a baseus márkájával.

Egy szó, mint száz, beismertem előtte, hogy ebben ő nyert, az ő márkája a nyerőbb, és innentől én is ezt fogom használni. Ilyenkor gyermeki csillogás látszik a szemében, majd mindig meglep valamilyen ajándékkal abból a márkából. Remélem egy vezeték nélküli fülhallgató lesz az ajándékom, mert azt nagyon szeretnék már egyet.

Egy biztos még emellett, hogy vannak olyan márkák, amikben viszont én fogok nyerni, csak idő kérdése és be is fogja ismerni, hogy például az apple termékei verhetetlenek, mert nagyon könnyű és egyszerű a használatuk, és nem csinálnak hihetetlen dolgokat, mint az android. Már nagyon várom, mert nekem ez lesz a csillogós szemű pillanatom, nagyon sokat szidja ugyanis a telefonomat. Már alig várom, hogy neki is iphonja legyen.