Egyedi ékszereim már online is

Nem olyan régen, körülbelül három éve, hogy megcsináltam saját magamnak az első saját készítésű és egyedi ékszeremet. Drótból szeretek a legjobban ékszereket készíteni, és ha csak lehet, ásványokat, fél drágaköveket használok egy-egy gyönyörű testdísz elkészítéséhez. Persze akkor, annak idején még gondolni sem mertem volna arra, hogy én majd pár év múlva ebből fogok megélni, most mégis azt mondhatom, hogy ma már szinte csak ékszereket készítek. Készítek előre is, de egyedi megrendelések, mértek és igények alapján is nagyon szívesen készítek valakinek egy-egy gyönyörű díszt, amit aztán nem csak hogy büszkén viselhet, mert biztosan és garantáltan nem megy vele szemben az utcán, hanem hihetetlen jótékony hatását is élvezheti a tulajdonos az ásványoknak. Sok közülük nyugtat, sok a mentalitást serkenti, sok érzelmi biztonságot ad, mások pedig hihetetlen jó hatással vannak az egyes szervekre. A paletta hihetetlen széles, talán pont ezért is imádom ezt ennyire.

Most készült el a webshopom, hiszen most már kell egy platform, ahol gyorsan és könnyedén fel tudják velem venni a kapcsolatot az egyedi igénnyel rendelkező emberek, illetve meg tudják vásárolni a már kész termékeket azok, akiket megszólít egy-egy munkám. Manapság egyre kevesebb rendezvény és helyszín van arra nyitva, hogy árulni tudjam ezeket a gyönyörűségeket, úgyhogy úgy gondoltam, ha máskor nem is akartam időt és energiát rászánni egy oldalra, most itt az ideje.

Nagyon jól is sikerült, azt tudom mondani, hogy egy hihetetlen jól és gyorsan működő, nagyon kifinomult oldalt sikerült összehozni a webes csapattal, most már csak a termék fotózás van hátra, amire szintén a webes csapattól kaptam egy ajánlást a Fotoda csapatára. Nem kellett csalódnom. Már a próbaképek is annyira gyönyörűek voltak, hogy szinte ámultam a csodálattól. Már alig várom, hogy a teljes oldal működjön. Biztosan a vásárlók is maradéktalan meg lesznek vele elégedve.