Egy életmentő üzenet

Én nem vagyok az a fajta ember, aki folyamatosan a telefonját nyomkodja, és nem tud meglenni egy napig sem nélküle, legalábbis ezt gondoltam egészen a múlt hétig, amikor is sajnos eltörtem a telefonom, vagy inkább mondhatnám úgy is, hogy használhatatlanná törtem a kijelzőjét. Olyannyira, hogy volt egy sáv, amiben lehetett látni, hogy ha üzenetet kaptam, az mit tartalmaz, de maximum egy mondat erejéig, több karaktersajnos nem volt kivehető. Telefonálni is a gyorskódokkal tudtam csak. Még jó, hogy annak idején megszoktam ezt a beállítást, és azóta is rendszeresen használom. A kettes az egyik nagyon jó barátom, akire tényleg bármikor számíthatok, ezért fel is hívtam, elmondtam neki, hogy mi történt, hogy nem tudom használni a telefonomat, és elmondta, hogy ő tud egy nagyon jó szervízt, de le kell tennie a telefont, hogy meg tudja nézni az elérhetőségüket.

Nem sokkal később kaptam egy igen lényegretörő üzenetet, mely a következő volt: samsung telefon szervíz budapest és egy telefonszám. Annyira mázlista voltam, hogy pont kifért még az utolsó szám is a kijelzőre, amit sajnos tekerni sem tudtam, mert hihetetlen módon vágta a kezemet. Így hát szinte azonnal fel tudtam keresni a szervízt, akik nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, maximális szakmai hozzáértéssel és gyors munkával újjá varázsolták a telefonomat, amiért én nem tudtam elég hálás lenni nekik, mert épp azon a héten egy céges rendezvénysorozatunk volt és mindenképpen szükségem volt a telefonomra.

Ennek kapcsán tehát átgondoltam, hogy mennyire vagyok én is a telefonomhoz kötve, mert ha nem kaptam volna ilyen gyors és szakszerű segítséget, nagy bajban lettem volna a konferencia miatt, hiszen minden elérhetőség és telefonszám a telefonomon volt, máshonnan nem tudtam volna kinyerni. Mindenesetre így ez az életmentő üzenet megoldotta minden problémámat.