Csak a szokásos

Én nem mondhatom, hogy nagyon értenék az elektronikai dolgokhoz, sőt, szinten mindig minden hiba, típus hiba, széria hiba, visszahívás érinteni szokott engem és az eszközeimet. Mondhatnám, hogy nőként ez annyira nem szokott meglepni senkit, de szó szerint mindig csak szerencsétlen vagyok. Tényleg nem szoktam semmit sem elállítani vagy rosszul használni, egyszerűen csak ilyen az életem. Mondjuk az is tény, hogy nem szokott már meglepni, hogy mindenki azt hiszi, az én hibámból történnek a dolgok, nem is érdekes számomra.

Találtam ugyanis egy tökéletes csapatot, aki mindig segít, minden iphonnal kapcsolatos problémával, mert leginkább azzal szokott a legtöbb baj lenni. Az iszereles mindig nagyon kedves velem, és már ők is csak nevetnek a szerencsétlenségemen, és igyekeznek mindig nagyon gyorsan és profin segíteni, bármilyen bajjal állok is eléjük. Az elmúlt hónapban azonban ők sem hittek a szemüknek. Történt ugyanis, hogy bevittem a telefonomat egy iphone akkumulátor cserére.

A kis csapat nagyon gyorsan és profin meg is csinálta, ahogy szokta, és akkor jött a fekete leves. A boltból kilépve még tökéletes volt a telefon, majd haza érve láttam, hogy bizony nem működik a gyári alkatrészes cserélt akkumulátor. Visszamentem az iszereleshez és hát ők sem hittek a szemüknek, mert kifogtam az ezerből egy gyári hibás alkatrészt. Természetesen hosszas közös nevetgélés után gyorsan kicserélték nekem, és már mehettem is utamra, mindenesetre megjegyezték, hogy hihetetlen, hogy nekem tényleg mindig kiosztja az élet a lehetetlen helyzeteket, mert náluk tényleg szinte nem is fordult még elő hibás alkatrész. Nekem viszont csak az volt a lényeg, hogy nagyon gyorsan és kedvesen orvosolták ezt a bajt is. Nagyon szeretem őket és tudom, hogy mindig számíthatok rájuk. És a közös nevetgélésekre is.