Az új szalonom díszei

Az ember, amikor egyszer csak teljesen mással szeretne foglalkozni, mint amit addig csinált, vagy ami a végzettsége, akkor sokszor kétségbe tud esni, hiszen nem igazán érti mi történik vele. Valahogy az élet teljesen másfelé sodorja, mint annak előtte és ezzel egy ideig elég nehéz megbirkózni fejben, nekem legalábbis nagyon nehezen ment ez a legelején. Teljesen új dolgokat kezdtem el tanulni, hiszen közgazdász vagyok és a masszázs, természetgyógyászat kezdett el érdekelni de mérhetetlen módon. Persze úgy kerültem kapcsolatba ezzel az ággal, hogy sport közben lesérültem és megláttam, hogy mennyire fontos, hogy ilyen helyzetben is tudjon valaki segítséget nyújtani, de alapjában ezért még nem kellett volna azt éreznem, hogy nekem is be kell állni a sorba.

Most azonban már ott tartok ezzel az egész folyamattal, hogy lassan tervezem a saját szalonom megnyitását. Sokáig helyszínre jártam ki embereknek segíteni, de már ott tartok, hogy nincs elég szabad hely ahhoz, hogy mindenkit meg tudjak kezelni, ezért nem tudok sajnos helyszínre menni, mert az utazás idejében is segítséget szeretnék nyújtani. Ezek alapján azt tudom mondani, hogy kibéreltem egy kis aranyos helyet, amit még egy kicsit csinosítani szeretnék és már nyithatok is, mindenki örömére.

Persze sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a díszítés, milyen tárgyakkal dobjam fel ennek a kis ékszerdoboz szalonnak a hangulatát, és arra jutottam, hogy erre a legtökéletesebb a vászonképek világa lenne, és fel is léptem a szalaibalazs.hu oldalra, ahol szebbnél szebb ilyen képeket találtam. Már kettőt meg is rendeltem és ha még lesz hely, akkor érkezik majd melléjük egy harmadik is. Nem akartam rendelő hangulatot, otthonos kis hely kell az embereknek hogy jól érezzék magukat és ezt teljes mértékben biztosítja a két gyönyörű vászonkép amit megrendeltem.