A férjem meglepetése

Nem tudom, hogy kinek hogyan alakult ki az életében, hogy hol, milyen környezetben szeretne vagy fog élni, családot alapítani, de bizony ez nálunk a férjemmel koránt sem volt könnyű. Mi ugyanis egy emeletes házban éltünk, a negyedik emeleten, de sajnos nem volt lift. Persze biztosak voltunk benne, hogy lift nélkül nem fogunk gyereket vállalni és családot alapítani, ezért másik lakást kezdtünk el nézegetni. Az árak azonban iszonyatosan elszabadultak. Végül már egy kisebb családi kertes ház árával vetekedett szinte az összes ingatlan amit nézegettünk. Így hát hosszas tanakodás és rengeteg beszélgetés után arra az elhatározásra jutottunk, hogy vidéken veszünk egy kertes házat. Ott a gyerekek számára is sokkal nagyobb élmény és lehetőségek lesznek majd a kertben, a játszó téren. Persze teljesen más életforma, mint amit mi addig éltünk, de alapjában véve sokkal színesebb és élménydúsabb életet láttunk magunk előtt.

Persze tudtuk jól már a kezdetekkor, hogy nem igazán lesz könnyű az élet, főleg a legelején, amikor megkezdjük a közös életünket a házban, hiszen a felújítási munkálatok után is iszonyatosan sokat kell dolgozni azon, hogy a ház állaga megmaradjon és hogy folyamatosan karban tudjuk tartani a házat kívülről és belülről egyaránt. Persze azt is jól tudom, hogy a férjem kitartó, és iszonyat tanulékony, így nem féltem egy pillanatig sem hogy nem fog nekünk sikerülni az új életforma. Hála a jó égnek aztán rátaláltunk egy szuper csapatra, a fabrikshop.hu csapatára, akik iszonyatosan jó áron tudtak nekünk gépeket és szerszámokat biztosítani, ráadásul nagyon jó minőségben.

Nem is olyan régen úgy döntöttem, hogy szülinapjára kap tőlem a férjem egy fűnyíró gépet, persze fogalmam sem volt, hogy pontosan milyet vagy mekkorát. Hála a jó égnek a fabrikshop csapata ebben is tökéletes segítséget nyújtott nekem. A meglepetés jól sikerült, a férjem imádja az új szerzeményt, a fű pedig egyre szebb. Egyre jobban élvezzük mi is ezt a kertes házas életet. Úgy érzem jó döntést hoztunk.