hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Pécel, 2013. június 01.

Családi Nap, 80 néző

Pécel város Pest megyében, a Gödöllői kistérségbe, a Gödöllői-dombság északnyugati felén fekszik. Nyugati irányban Budapest XVII. kerületével, északkeleti irányban Isaszeggel, délről pedig Maglóddal határos. Lakosainak száma körülbelül 15 000 fő.

Ezen a napon a péceli Roma Kisebbségi Önkormányzat, a Családsegítő és Gyermekjóléti Központ és az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány közösen szerveztek Családi Napot a Pécelen élő hátrányos helyzetű családoknak. Mi is meghívást kaptunk a rendezvényre, aminek örömmel tettünk eleget.

Mi voltunk a második program, előttünk egy fúvószenekar nyitotta a napot. Talán a viszonylag korai időpont, vagy a reggel még hűvös és borongós idő volt az oka, de az előadás kezdetekor még csak igen kevesen gyülekeztek a színpadnál. Így azzal kezdtük a fellépést, hogy igyekeztünk közelebb invitálni a nézőket. Végül egy nem túl nagy, de lelkes közönség figyelte az előadást. Az Irány Alaszka! című darabunkat játszottuk. Többen voltak olyanok is, akik meg-megálltak a színpad előtt, majd indultak tovább nézelődni az egyéb helyszínekre. Egy fesztiválon ez persze természetes, a mi játékunkat azonban némileg nehezebbé tette, nagyon kellett igyekeznünk, hogy koncentrálni tudjuk az energiánkat. 

A Családi Nap programja igen tartalmas volt, többek között különféle sportbemutatók, koncertek, kézműves-foglalkozások, lovaglás, lovaskocsizás várta a családokat. A szervezők mindenkit vendégül láttak egy-egy tál finom gulyáslevessel. Szerencsére végül a nap is kisütött, így mindenki igazán jól érezhette magát, aki ellátogatott ezen a napon a péceli Családi Napra.

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr