hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Pálmajor, 2011 május 6.

A Nagybajomi ÁMK tagintézménye, a Pálmajori Általános Iskola – 50 óvodás és kisiskolás

Pálmajor község Somogy megyében, a Kadarkúti kistérségben. Kaposvártól kb. 20 km-re nyugatra, a 61-es főút közelében található. 1993. január 1-jétől önálló település, korábban Nagybajom része volt.

Budai József vagyok. 2011 januárjában csatlakoztam a Bohócok a láthatáron társulathoz. Ez volt az első utam a csapattal. Egy nagyszerű és vidám utazásnak nézhettünk elébe.Az célállomás, Pálmajor egy szegény kis falu, ahol a munkalehetőségek elérhetetlenek. De amilyen szomorú ennek a kis kösségnek a sorsa, annál nagyszerűbb élményel, vidámsággal, szeretettel és sok szép kis emlékkel térhettünk haza a pálmajori fellépésünk után. A gyerekeknek hála, olyan vidámság járta be azt a kis szűkös helyet, amilyet eddig még nem tapasztaltam az éltem során. A gyerekek okosak, aranyosak, vidámak és tisztelettudóak voltak. Úgy gondolom, ha ezeknek a gyerekeknek meglenne az az anyagi támasz, ami sajnos nincs, akkor tudnának érvényesülni ebben a világban. Ezekben a gyerekekben megvan minden érték, ami hiányzik a mai világból. Ők lehetnének az új, nagyszerű generáció, akik felnőttként majd példát mutathatnak.

Röviddel ottjártunk után kaptunk a pálmajori gyerekektől egy csomó rajzot és levelet, amit nagy örömmel olvasgattunk és nézegettünk.

Józsi

 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr