hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Monor, 2013. május 2.

Művelődési Ház, 150 néző

Monor város Pest megyében, a Monori kistérségben. 2006-ig, önállóvá válásáig Monorierdő község is hozzá tartozott. Monor Budapesttől 25, Magyarország mértani középpontjától, Pusztavacstól kb. 20 kilométerre található. Lakosainak száma körülbelül 18 ezer fő.

A monori Nyitnikék Gyerekház a Biztos Kezdet Program rendezvényeként hívta meg Csoportunkat, hogy hozzuk el egyik előadásunkat, s utána játszunk az ottani gyerekekkel. Nagy örömmel tettünk eleget a kérésnek.

A Gyerekházból érkezetteken kívül eljött az összes ovis is, így hozzávetőleg 150-en ültek a nézőtéren, különböző korosztályokból. A Cirkusz Ödön küldeménye című előadásunkat játszottuk. Az előadás jól sikerült, bár a magas emelt színpad nehezítette az interakciót a nézőkkel. Az előadást most is egy közös tánccal zártuk a színpad előtt, ami tulajdonképpen már átvezetett az ezt követő foglalkozásokra. A foglalkozások három helyszínen zajlottak: a színházteremben Yvette sorjátékot tartott a nagyobbaknak, a büfé előtt Era körjátékokat játszott a kisebbekkel, s egy kisebb teremben rajzolni lehetett Rékával, aki egy új önkéntesünk.

Azt hiszem, nem tévedek, ha azt mondom, hogy mindenki igazán jól érezte magát ezen a délelőttön. Ezt bizonyítják egy óvónéni következő szavai is: „Voltunk már cirkuszban és bábszínházban is, de sehol sem voltak még ilyen felszabadultak a gyerekek.”

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr