hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Homrogd, 2013. június 17.

Homrogdi Általános Iskola, 60 néző

Homrogd község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Szikszói kistérségben. Miskolctól kb. 25 kilométerre északkeletre található. Lakosainak száma 1000 fő körül van.

Csereháti turnénk első napjának második állomása volt Homrogd. Az iskolaépület ismerős volt, játszottunk már itt 2011 januárjában. Akkor az aulában volt az előadás, most pedig a tornateremben, ahol egy kis pódiumon léptünk fel. Az Irány Alaszka! címűelőadásunkat játszottuk. A helyi szervezők kérésére kicsit később kezdtünk a meghirdetettnél, hogy a késve érkezőket is megvárjuk. Gyerekek és felnőttek egyaránt izgatottan nézték amint Ödön igyekszik megkérni a semmit sem sejtő Piperke kezét, de ezt a Mama – bár nem szándékosan – mindig megakadályozza. Annyira együtt éltek az előadással és annyira drukkoltak a fiataloknak, hogy amikor végre sikerült a lánykérés, a nézők hangos tapssal fejezték ki örömüket.

Az előadás után táncoltunk a gyerekekkel, majd önkéntesünk, Pénzes Judit vezetésével Tűz-víz-repülőt játszottunk, amit mindenki nagyon élvezett. Az elbúcsúzás után többen odajöttek hozzám, azaz Piperkéhez autogrammot kérni. Sem tollam, sem papírom nem lévén kéznél, kitaláltam egy egyedi aláírást: az arcomra festett szívecskét nyomtam a gyerekek csuklójára, karjára, s így – ha nem is hosszú időre – de nekik is lett egy „Piperke szívecskéjük”.

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr