hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Gárdony, 2011. november 26.

Zsongó Bárka Egyesület, 45 néző

Gárdony a Velencei-tó déli partján fekvő üdülőváros, amely egyben a Kápolnásnyék, Nadap, Pákozd, Pázmánd, Sukoró, Vereb, Velence és Zichyújfalu településekből álló, Magyarország egy dinamikusan fejlődő kistérségének központja. A jó ütemű gazdasági növekedést Budapest és Székesfehérvár közelségének, valamint a Velencei-tó idegenforgalmának köszönheti.

Gárdonyba a Zsongó Bárka Egyesület meghívására érkeztünk. A Zsongó Bárka Baráti Kört a Gárdony városában élő kisgyermekes családok alapították 2005-ben. A szervezetről további információk találhatók honlapjukon: www.zsongobarka.hu. Az előzetes tervek, szándékok szerint a térségben élő hátrányos helyzetben élő gyerekek is ellátogattak volna ide erre az alkalomra, ám ez sajnos kommunikációs és szervezési problémák miatt meghiúsult. Így előadásunkat a Baráti Kör tagjai, gyerekek és felnőttek egyaránt, látták.

Az Egyesület egy szép épületben működik, mi a kis pódiummal is rendelkező színházteremben játszottunk. Családi rendezvény lévén elég sok felnőtt is helyet foglalt a közönség soraiban, így kicsit másképp működött az előadás. Egyes dolgok jobban, mások kevésbé jól működtek. Érdekes volt megtapasztalni, milyen az, ha a többedik próbálkozásra sem akar egyik felkért gyerek sem táncolni Piperkével. A varázsdoboz mutatványnál pedig eggyel több kört kellett csinálnunk, mert egy apróság sírva fakadt, hogy az ő labdáját nem akarjuk eltüntetni. Alapvetően azt mondhatjuk, tanulságos előadás volt.

Sajnos a helyi főszervező nem volt jelen, így nem igazán tudtunk tájékozódni a térség és az Egyesület életéről.

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr