hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Budapest, 2012. december 26.

Gödör Klub, 25 néző

A budapesti Gödör Klubbal még a tavalyi adománygyűjtési akciónkkor kerültünk kapcsolatba. Azóta új helyre költöztek, de ebben az évben is segítségünkre voltak az adományok átvételében és raktározásában. Így természetes volt, hogy igent mondunk a felkérésükre, s részt veszünk előadásunkkal a Klub által szervezett jótékonysági karácsonyi ünnepségen.

Az eseményre kb. 60 nehéz sorban élő gyereket vártak a szervezők, s így kicsit csalódottak voltunk, amikor megtudtuk, hogy a rossz időjárás és valami makacs vírus miatt mindössze 8-10 gyerek érkezett. Az őket kísérő felnőttekkel s a szervezőkkel együtt körülbelül 25 nézőnk volt.

A kis létszámnak köszönhetően az előadás – Irány Alaszka! – meglehetősen családias hangulatú és a szokottnál csendesebb volt. Igyekeztünk mindent beleadni, s így végül a kicsi, de lelkes közönség jól szórakozott. Természetesen most is a karácsonyi verziót játszottuk: a világszám végén mindenkinek varázsoltunk egy-egy szaloncukrot. Az előadás után közösen táncoltunk a gyerekekkel.

Kicsit sajnáljuk, hogy ez alkalommal csak ilyen kevés gyerekkel tudtunk találkozni, de örültünk annak, hogy akik eljöttek, láthatóan jól érezték magukat!

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr