hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Budapest, 2013. május 16.

Deák Diák Általános Iskola, 100 néző

A budapesti Deák Diák Általános Iskola a VIII. kerületi II. János Pál pápa téren található, egy szép, robosztus épületben. Az iskoláról bővebb információ található honlapjukon: http://www.deakdiak.hu/index1.html. Itt csupán annyit emelnék ki, hogy a Deák Diák nagyon fontosnak tartja a hátrányos helyzetű tanulók teljes integrációját. Céljuk tanulóik fejlődésének biztosítása a családi háttér társadalmi helyzetétől függetlenül, illetve a gyermekeiket rájuk bízó családok kulturális és értékrendbeli különbségeinek tiszteletben tartása.

Nagy nap volt ez a Bohócok a Láthatáron Csoport életében! Elkészült új, harmadik előadásunk, melynek címe Az Űr-Zűr. Ezt az előadást ezen a napon játszottunk először közönség előtt, a Deák Diák Általános Iskolában. Óriási volt az izgalom a munkabemutató előtt, hogy minden jól sikerüljön. Az iskola tornatermében játszottunk, ami meglehetősen rendhagyó módon a harmadik emeleten volt található. Ide kellett tehát felcipelni mindent: paravánt, erősítőt, kellékeket, jelmezeket. Ezután nekiálltunk összeszerelni a paravánt, bepakolni a kellékeket, majd öltözni, frizurát készíteni. Éppen elkészültünk, mire kezdeni kellett. A gyerekek beérkezését a paraván mögött rejtőzködve vártuk, majd amikor mindenki elhelyezkedett, egy űrhajó leszállásának hangjaival elkezdődött az előadás. 

Az előadás, ami rengeteg tanulsággal szolgált. Megtapasztalhattuk, hogy mely dolgok működnek jól, melyek kevésbé, mikor nevet sokat a néző, mit élvez kevésbé. Voltak persze hibák is, de mindezekkel együtt nem lehettünk csalódottak, hiszen a nézők sokat nevettek, jól szórakoztak a két űrlény, Jampó és Pojka ügyetlenkedésein. Kedvencük a szájdoboló és táncoló robot, Hirobit volt, aki produkciójával igazán lenyűgözte a nézőket.

Reméljük, mihamarabb lehetőségünk lesz ismét megmutatni ezt az előadást a nézőknek, de addig még biztosan sokat fogunk dolgozni rajta, okulva az előbemutató tanulságaiból.

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr