hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Budapest, 2012. november 27.

Csata Utcai Általános Iskola, 100 néző

A Csata Utcai Általános Iskola Budapest XIII. kerületében található. Az iskola 1911-ben nyitotta meg kapuit. Kerületi iskolaként elsősorban a XIII. kerület iskolásait fogadja.

Az iskolába 300 gyerek jár, évfolyamonként két osztály működik. 35 pedagógus dolgozik itt. A gyerekek iskolaotthonos rendszerben tanulnak, az iskola délután négy óráig tart. Mint azt honlapjukról megtudhatjuk, az iskola 2009. februárjától lehetőséget kapott a TÁMOP 3.1.4 kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés – Innovatív intézményekben pályázat megvalósítására. Ennek keretében lehetőségük nyílt a kulcskompetencia területeinek kiemelt fejlesztésére, újszerű tanulásszerzési eljárások alkalmazására, oktatási csomagok és taneszközök bevezetésére, használatára.

Mivel viszonylag hosszabb idő telt el előző fellépésünk óta, a mostani előadás előtt szükségesnek éreztünk egy próbát. A Cirkusz Ödön küldeménye című előadásunkat játszottuk az iskola tornatermében, ahol az alsós diákok és tanítóik ültek a nézőtéren. A gyerekek nagyon aranyosak voltak, végig érdeklődéssel és lelkesen figyelték a műsort. Legnagyobb sikere talán megint annak volt, amikor közülük jöhettek fel néhányan a „színpadra”, hogy kipróbálják a karikázást. A gyerekektől most is közös tánccal búcsúztunk.

Miután átöltöztünk, felkerestük az intézmény vezetőjét, Szenteiné Bukovinszky Katalint, hogy váltsunk vele néhány szót az iskoláról. Beszámolómat is az Ő, az iskola életére vonatkozó szavaival zárom: „Itt minden nap történik valami.”

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr