hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Battonya, 2013. február 06.

Szent István Általános Iskola, 200 néző

Battonya város a Dél-Alföldi régióban, Békés megyében, a Mezőkovácsházai kistérségben. Az Alföld és a megye délkeleti részén, a Száraz-ér mellett, a román határtól 1 km-re található. Határátkelőhely Tornyán át Romániába, a határ kb. 6 km-re van tőle. Szomszédos települések: Dombegyház, Mezőkovácsháza és Mezőhegyes, illetve a határ másik oldalán Pécska és csatolt települései: Tornya, Szederhát és Óbodrog, Kispereg és Németpereg. Lakosainak száma nagyjából 5700 fő.
A Szent István Általános Iskola (http://sziaisk.atw.hu/) 1987 szeptemberében jött létre, az előző két általános iskola - a battonyai 1. sz. Általános Iskola és a battonyai 2. sz. Általános Iskola - összevonásával. Az intézmény alaptevékenysége az általános alapműveltséget megalapozó alapfokú nevelés és oktatás 1-8 évfolyamig, valamint értelmi fogyatékos tanulók nevelése és oktatása 1-8 évfolyamig tagintézményként. Az iskolában 40 pedagógus dolgozik.

A Cirkusz Ödön küldeménye című előadásunkat játszottuk a hatalmas és nagyon szépen felújított tornateremben. Szerencsére öltözőnek is egy tágas termet kaptunk, így kezdés előtt egy kicsit tudtuk gyakorolni az új karikás zsonglőrszámot. Ezen kívül egy új dal is szerepelt az előadásban, amit az ide vezető hosszú úton sokat gyakoroltunk, mert mi magunk is nagyon izgultunk az előadás előtt az új számok miatt.  A dalt még kétségkívül gyakorolnunk kell, de a karikázós új szám legnagyobb örömünkre jól sikerült! A gyerekek nagyon élvezték az előadást, a karikázás még tapsot is kapott. Sajnos az előadás utáni közös táncra most – idő hiányában – nem volt lehetőségünk.

Nagyon sajnáljuk, hogy az előadás után nem tudtunk senkivel sem beszélgetni az iskola dolgozói közül. Nem jutott erre időnk, hiszen sietnünk kellett a következő helyszínre, Dombegyházra, ahol már vártak bennünket az ottani gyerekek

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr