hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Tiszaszentmárton, 2016. január 18.

Balassi Bálint Tagiskola, 80 néző

Tiszaszentmárton község Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Záhonyi járásban. Lakosainak száma 1100 fő körül mozog.

Ezen a napon ez volt a második helyszínünk, így sminkben és jelmezben érkeztünk meg az iskola udvarára. Amint kiszálltunk az autóból, olyan sikoltozás , üdvrivalgás fogadott, mointha óriási sztárok érkeztek volna. Nagyon kedves helyzet volt!

Ezúttal az iskola aulájában lévő színpadon – ilyet ritkán látni – játszottunk. A tanulószobás iskolásokon kívül eljöttek az ovisok is és több pedagógus is megnézte az Irány Alaszkát! Akárcsak Beregdarócon, itt is minden korosztály nagyon élvezte az előadást, sikerült a nagyokat is megnyernünk, így ők is őszintén drukkoltak, hogy Ödönnek sikerüljön megkérnie Piperke kezét.

Az előadás után beszélgettünk a tagintézmény vezetőjével és Vattamány Gyulával, aki az itteni Wesley intézmények igazgatója. A beszélgetésből tudjuk, hogy jelenleg 77 gyerek jár az iskolába, de számuk egyre csökken, mert sokakat „elszív” a közeli város, Záhony iskolája, valamint több család is elköltözött az utóbbi időben. Az ide járó gyerekek 84%-a hátrányos helyzetű, 47%-a pedig halmozottan hátrányos helyzetű. Elköszönés előtt ismét arról gondolkodtunk, hogyan lehetne a jövőben mélyíteni Csoportunk és a decemberben és januárban a térségben meglátogatott iskolák közötti kapcsolatot. Reméljük, sikerül kitalálnunk valamit közösen!

 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr