hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Gyüre, 2015. december 15.

Általános Iskola, 80 nézőSzabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Beregi-síkon, a megyeszékhelytől, Nyíregyházától kb. 60 km-re, Vásárosnaménytól kb. 8km-re, északra, a Tisza bal parti árterében található Gyüre község. Lakosainak száma 1300 fő körül mozog.

Itt is az általános iskolában, annak tornatermében játszottunk. Mivel délután kezdődött az előadás, így volt, aki már hazament. Még így is körülbelül nyolcvanan foglaltak helyet a padokból és szőnyegekből kialakított nézőtéren. Zömében alsósok, de voltak nagyobbak is. A délutáni előadásainkon gyakran tapasztaljuk, hogy a gyerekek, és persze mi is, fáradtabbak, nehezebben figyelnek és ezek miatt küzdelmesebb egyben tartani az előadás energiáit. Szerencsére ez most nem így volt. A nézők lelkesedése, aktivitása, figyelme nekünk is lendületet adott, így egy nagyon jól sikerült előadás lett a gyürei Irány Alaszka! A végén persze most sem maradt el a közös tánc.

Miután átöltözünk, kicsit beszélgettünk Vattamány Gyulával, aki az itteni 5 Wesley tagintézmény vezetője. Felmerült, hogy most fognak egy tanoda programra pályázni, amelyben örömmel dolgozna velünk mint drámapedagógusokkal, hiszen nagyon hisz ennek a módszernek a hatékonyságában. Az együttműködést nehezítheti a földrajzi távolság, de bízunk benne, hogy nyertes pályázat esetén találunk valami megoldást!
 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr