hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Gulács, 2015. december 15.

Gulácsi Általános Iskola, 70 nézőEzen a napon három szabolcsi faluban jártunk Irány Alaszka! című előadásunkkal. Mindhárom települès általános iskolája Wesley tagintézmény, Iványi Gábor egyháza a fenntartójuk. Az intézmény igazgatója Vattamány Gyula. Ő segített a szervezésben. Első helyszínünk Gulács volt.

Gulács község Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Tisza jobb partján, Beregi részen található, Vásárosnamény és Fehérgyarmat között, közel egyforma távolságra. Lakosainak száma 900 fő körül van.

A gulácsi iskolában 77 gyerek tanul, 80 százalékuk hátrányos, 50 százalékuk pedig halmozottan hátrányos helyzetű. Az iskola tornatermében játszottunk, ide érkeztek a nézők, az iskola tanulói és néhány pedagógus is. Nagyon kedves és lelkes fogadtatásban volt részünk, már a legelső megjelenésünket is nagy nevetés fogadta, s ez a hangulat kitartott az egész előadás alatt. Még a nagyobbak is benne voltak a játékban. Ebben a légkörben nem is volt kérdés, hogy az előadás után még táncoljunk egy kicsit közösen a gyerekekkel.

Bár szívesen időztünk volna még itt, sajnos a felkínált ebédet nem tudtuk elfogadni, mert sietnünk kellett következő helyszínünkre, Gemzsére.
 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr