hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Gemzse, 2015. december 15.

Általános Iskola, 60 nézőEzen a napon 3 szabolcsi iskolában játszottuk Irány Alaszka! című előadásunkat. Második helyszínünk Gemzse volt. Gemzse község az Északkelet-Nyírség középső részén található, Vásárosnaménytól 11 km-re nyugat-északnyugatra, Kisvárdától15 km-re délkeletre.

Itt – az általában szokásostól eltérően – nem a tornateremben, hanem az iskola aulájában játszottunk. Kicsit aggódtunk, hogy mindenki el fog-e férni, de végül sikerült úgy megoldani, hogy mindenkinek lett helye. A némileg szokatlan tér ellenére nagyon jól sikerült az előadás. Kicsik és kicsit nagyobbak is egyaránt nagyon drukkoltak, hogy Ödönnek sikerüljön a leánykérés. Többször el is akarták mondani Piperkének a titkot, de az vagy félreértette őket, vagy a Mama szólt bele egy újabb produkció bejelentésével. A sikeres leánykérés után itt is egy, a gyerekekkel közös tánc következett.

A műsor után az iskola menzáján láttak minket vendégül kifejezetten finom ebéddel. Itt alkalmunk nyílt egy kicsit beszélgetni a tagintézmény vezetőjével, aki elmondta, hogy az iskola mind a 80 tanulója hátrányos helyzetű, s 70 százalék között vannak a halmozottan hátrányos helyzetűek.

Ebéd után elköszöntünk, s indultunk harmadik helyszínünkre, Gyürére.
 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr