hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Budapest, 2015. december 18.

Démétér-ház, 15 főA Szent-László Kórházban található egy külön épületben a Démétér-ház. A honlapon (demeterhaz.hu) ezeket az információkat olvashatjuk: "Épült 2006-ban, térítésmentes szállás biztosítása céljából a budapesti Szent László Kórház Csontvelő-transzplantációs osztályon kezelt gyerekeknek és családtagjaiknak. A ház 9 lakóegységből áll, ebből 1 szoba mozgássérült lakó igényei szerint, 2 mini-konyhával, csecsemőkorú gyermek ellátásához szükséges követelmények szerint került kialakításra. A házban közösségi terek, konyha, mosókonyha, tároló helyiségek szolgálják a gyerekek és a családok kényelmét."

Mi a Ház egyik megálmodójának, korábbi munkatársunk, Tóth Artin meghívására érkeztünk. Különleges alkalom és különleges helyzet volt ez számunkra. Izgultunk is meglehetősen, hiszen soha nem játszottunk még ilyen kicsi, intim helyen, ilyen kevés nézőnek és ilyen nagybeteg gyerekeknek.

A csodás Ház nappalijában játszottuk Irány Alaszka! előadásunkat. A hangulat meghitt és családias volt. Nézőink: Zara, Kriszti, Brenda, egy kínai és két bolgár kisfiú, az ő szüleik, illetve néhány itt dolgozó. Kezdeti izgalmunk azonnal elmúlt, amint megéreztük, hogy az előadás ezek között a körülmények között is jól működik. Felemelő érzés volt megtapasztalni, ahogyan a nevetés és a történet adta izgalmak küzdöttek a fáradtsággal és a fájdalmakkal. Ezen a délelőttön szerencsére az előbbiek győzedelmeskedtek. Meghatározó élmény volt számunkra ez a találkozás.

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr