hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Budapest, 2015. november 27.

Roma Parlament, 130 nézőA VIII. kerületi Tavaszmező utcai Roma Parlamentbe Nagy B. Julianna invitálására érkeztünk. Juli tervei szerint egy játszóházat szeretne itt beindítani a kerületi gyerekeknek, s ehhez kedvcsinálóként szervezte ezt az eseményt. Négy óvoda jött el, így összesen körülbelül 120 apróság és az őket kísérő óvónénik látták Az Űr-Zűr című előadásunkat.

A barátságos, roma festők képeivel díszített színházteremben építettük föl a díszletünket, de úgy döntöttünk, hogy nem a színpadon, hanem előtte fogunk játszani. Miután állt a díszlet, bepakoltuk a nézőteret is, majd elkezdtük készülődni. A gyerekek 9:45 körül érkeztek, nagyon fegyelmezetten, türelmesen várakoztak, míg Juli néhány mondatos konferálása után elkezdődött a játék. A játék, ami a gyerekeknek köszönhetően fergeteges volt. Annyira kedvesek, lelkesek, vidámak, aktívak és nyitottak voltak, hogy rengeteg energiát kaptunk tőlük.  A gyerekekkel együtt szinte végigszárnyaltuk az előadást. Nagyon sokat és hosszan  nevettek, gyakran tapsban törtek ki és folyamatosan segíteni akartak. Az egyik legjobban sikerült előadásunk volt ez. Óriási élmény volt mindhármunk számára.

Végül álljon itt egy részlet az egyik óvónő leveléből: "A Szivárvány ovis gyerekek nevében még egyszer szeretném megköszönni, hogy a mai előadáson részt vehettünk. A gyerekeknek hatalmas nagy élményt, örömöt szerzett ez a mókás mese. Nekünk, kísérő felnőtteknek is..."

 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr