hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Letkési Általános Iskola, 2015. november 25.

Letkés, 70 nézőLetkés község Pest megyében, a Szobi járásban. 2001-ben 1200 lakosa volt.

Az ipolydamásdi székhelyű Talea Egyesület elnökének, Szabó-Tasi Katalinnak köszönhettük ezt a meghívást. A szomszédos Ipolydamásdon 2013-ban, itt Letkésen pedig tavaly már jártunk, s most Kati hívására elhoztuk az itteni gyerekeknek Az Űr-Zűr című előadásunkat is. A lejutásban Tóth Ákos, az Age of Hope Alapítvány vezetője volt segítségünkre. Köszönjük neki!

Ezúttal is az iskola tornatermében játszottunk. A terem akusztikája nem a legjobb, de próbáltuk kihozni belőle a legtöbbet. A gyerekek – az összes alsós és az ovisok – nagyon lekesek és aktívak voltak, sokkal többet és szabadabban reagáltak, mint általában a Thália Színház közönsége szokott, pedig ők sem szoktak lustálkodni. Rengeteg ötletük volt, hogy hogyan is lehetne feltölteni a hihimétert, boldogan táncoltak és énekeltek Jampóval, Pojkával és Hirobittal. Nagyon jó hangulatú előadás volt!

Szerencsére nem csak mi éreztük jól magunkat. Kati köszönö e-mailjéből idézem a következő sorokat: "...az iskola folyosóján sétálgatva nekünk súgják, kiabálják, mondják a gyerekek, mennyire jó volt az előadás. Inkább élmény, mint előadás:) A felnőttektől is kaptatok köszönömöket, mind az óvoda, mind az iskola igazgatónője külön kifejezte háláját."

 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr