hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Domaháza, 2015. február 12.

Művelődési Ház, 110 néző

Domaháza község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Ózdi járásban. Miskolctól kb. 70, Ózdtól kb. 17 kilométerre nyugatra fekszik. A megye legnyugatibb települése. Lakosainak száma 800 fő körül mozog.

Domaházára egy régi kedves ismerősünk, Czene Éva invitálására érkeztünk. Ő régebben a bánszállási tagóvodában dolgozott, ahol többször is felléptünk, s most, hogy ebben az óvodában lett intézményvezető, ide is meghívott bennünket. 2014 szeptemberében már voltunk itt Irány Alaszka! című előadásunkkal, s az óvodai farsangra most Az Űr-Zűrt hoztuk.

Akadt némi nehézség az előadás kezdete előtt, a robotjelmez bizonyos részeit ugyanis otthon hagytuk. Szerencsére a legfőbb elemek megvoltak, a hiányzó részeket pedig némi kreativitással és egy zöld leggings-szel kipótoltuk.

A helyszín adottságai miatt kellett kisebb dolgokban módosítanunk az előadásban, de ez viszonylag gördülékenyen ment. Nagyon hasznos tapasztalat volt, hogy az előadás hogyan működik ezen a "terepen", ezekkel a gyerekekkel; sokat tanulhattunk belőle. A gyerekek nagyon aktívak és impulzívak voltak, szinte kifogyhatatlanok voltak az ötleteik, hogy hogyan lehetne feltölteni a hihimétert. Az előadásnak külön érdekessége volt, hogy – farsang lévén -  az űrlények most nem "sima" földi gyerekekkel, de kalózokkal, hercegnőkkel, indiánokkal, szuperhősökkel találkoztak.

Az előadás után kicsit még ott maradtunk büfézni és belenéztünk a gyerekek műsorába, majd összepakoltunk és elindultunk hazafelé.

 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr