hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Letkés, 2014. december 4.

Művelődési Ház és Általános Iskola, 90 néző

Letkés község Pest megyében, a Szobi járásban. 2001-ben 1200 lakosa volt.

Az ipolydamásdi székhelyű Talea Egyesület elnökének, Szabó-Tasi Katalinnak köszönhettük ezt a meghívást. Ipolydamásdon már jártunk egyszer, s most Katival egyeztetve döntöttünk úgy, hogy ezúttal a közeli Letkésre megyünk, mert itt több gyereknek volt lehetősége, hogy részt vegyen előadásunkon, s az azt követő foglalkozásokon.

Szokásos beszámolónk helyett álljon itt most az Egyesület blogján olvasható bejegyzés az eseményről.

"Második alkalommal volt vendégünk a Bohócok a Láthatáron művészeti és élménypedagógiai csoport. Idén a letkési iskola tornatermében léptek fel Irány Alaszka! című produkciójukkal, megörvendeztetve kilencven letkési, vámosmikolai, nagybörzsönyi és ipolydamásdi gyermeket. A fergeteges előadás után a középsős és nagycsoportos ovisok kézműves foglalkozáson és zenés körjátékon vettek részt, az első és második osztályosok egy angol dalocskát tanultak meg számos hangszert kipróbálva, a harmadikosok és negyedikesek pedig Cirkusz Ödön zsonglőrtanodájába pottyantak.
Köszönjük a Bohócoknak és segítőiknek a tartalmas, örömteli, izgalmas napot, a Letkési Iskola és a Letkési Óvoda munkatársainak a rendezvény befogadását és a lebonyolításban nyújtott segítséget!

A program így öt település közel száz gyermekéhez ért el, akik közül többen hátrányos helyzetű gyerekek. A Bohócok csoport vállalása messzemenőkig teljesült: igazi élményt, kikapcsolódást, magas színvonalú szórakozást hoztak "ajándékba", amit a gyerekek rajzai, ölelései, ujjongása és kedves mondatai is tükröznek. Hasonlóképpen, a segítségünkre volt pedagógus-csapat is csak szuperlatívuszokban méltatta a produkciót és a délutáni foglalkozásokat.

"Ez volt a legjobb cirkusz amit életemben láttam! Láttam pedig már cirkuszt, de ez mindegyiknél jobb volt!" - mondta például egy kisfiú Mama Emíliának, és nagyon boldoggá tette vele!

Köszönjük nektek és nagyszerű segítőiteknek is a felejthetetlen élményt, csodás napot!"
 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr