hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Besence, 2014.december 18.

Besence, Művelődési Ház, 70 néző

Besence község Baranya megyében, a Sellyei járásban. Lakosainak száma mindössze 100 fő körül mozog.

Turnénk utolsó állomásán ismét egy művelődési házban játszottunk. A régi és kopottas, kicsike színháztermet érkezésünkre az itteni szervezők karácsonyi pompába öltöztették , a vaskályha is duruzsolva adta a meleget. Az előadásra összegyűlt a falu apraja-nagyja, eljött a polgármester is.


Igazán megható volt látni, ahogy szinte egy emberként, önfeledten kacagtak egy-egy tréfán, vagy ahogyan elkerekedett szemekkel nézték a varázszsák színváltozását. Persze,most is a lánykérés volt a fő attrakció.  Nagyon örültünk, mert az előadást követő játékokban néhány szülő is részt vett. Itt is volt vendéglátás, s a falatozás közben alkalmunk nyílt kicsit beszélgetni a helyiekkel. A polgármester úr elmondta, hogy nehéz a helyzet, kevés munka van, de mindent megtesznek a fejlődésért. Erre remek példa a faluban működő és évről-évre bővülő kertészet, amiből már nemcsak az önellátásra futja, de értékesítésre, így profitszerzésre is.

Az ajándékok kiosztása után búcsút vettünk a besenceiektől, s elindultunk hazafelé, hiszen ez volt kétnapos turnénk utolsó állomása.

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr