hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Sásd, 2014. november 24.

Sásdi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, 100 néző

Sásd 3000 fős kisváros Baranya megyében. Éppen félúton helyezkedik el Pécs és Kaposvár között, mindkettőtől kb. 35 km-re, a 66-os főút mentén.

Az iskola biztosítja a város és városkörnyék lakóinak a német nemzetiségi oktatás, valamint első osztálytól kezdve az angol nyelv és informatika tanulásának lehetőségét. Számos szakkör is működik az inézményben, s nagyon büszkék az iskolai kórusra is.

Előadásunkat, az Irány Alaszka!-t az iskola tornatermében játszottuk. A gyerekek tornaszőnyegen és tornapadokon ültek, de volt, aki a terem szélén, a bordásfalnak dőlve nézte végig Mama, Piperke és Ödön történetét. Bár voltak apróbb hibák, pontatlanságok az előadásban, s talán egy kicsit túl hosszúra sikerült, a gyerekek látszólag nagyon jól érezték magukat, sokat nevettek.

Az előadás befejezésekor most szerencsére és a legnagyobb örömünkre minden adott volt, hogy közösen táncolhassunk egyet a gyerekekkel, s persze ezt meg is tettük.. Bár kicsit nehéz volt hármunknak kezelni a 150 felszabadultan ugráló és szaladgáló gyereket, végül megbírkóztunk a feladattal, s jókedvűen búcsúztunk el tőlük.

Sajnos idő hiányában most nem volt alkalmunk senkivel sem beszélgetni a helyiek közül, mert indulnunk kellett tovább második előadásunk helyszínére, Vásárosdombóra.

 

 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr