hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Bárna, 2014. október 21.

Művelődési Ház, 55 néző

Bárna Nógrád megye északi részén fekszik, lakosainak száma 1000 fő körül mozog.
Ezen a napon ez volt a második előadásunk, Ceredről érkeztünk ide. Szerencsére meglehetősen sok időnk volt a két előadás között, de ezt jól ki is tudtuk használni, hiszen gyakorolnunk kellett az új elemeket, amelyeket ezen a napon játszottunk először közönség előtt.

A délutáni előadásra körülbelül 50-60 gyerek és pedagógusaik érkeztek a helyi óvodából és az általános iskola alsó tagozatáról. Az előadás jól sikerült, a gyerekek nagyon sokat nevettek és úgy láttuk, hogy az új részeket is "vették", ámulva nézték Ödön varázslatos zsonglőrszámát.

Az előadás után lesminkeltünk és átöltöztünk, majd beszélgettünk egy keveset Szabó Tiborné Jutkával, aki a helyi iskolában tanít. Elmondta, hogy a faluban nagy probléma a munkanélküliség, az embereknek a közmunkán kívül szinte semmi lehetőségük nincs, hogy munkát találjanak. Azt is sajnálkozva mesélte, hogy Bárnában szinte alig van kulturális vagy szórakoztató esemény, a Művelődési Ház általában üresen és kihasználatlanul áll. Ezt az is bizonyítja, hogy  a színházteremben még a farsangi ünnepség dekorációja fogadott bennünket.
Bizony, akkor volt utoljára használva az épület...

 


 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr