hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Szendrőlád, 2014. szeptember 17.

Szendrőládi Általános Iskola és Óvoda, 150 néző

Szendrőlád Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Edelényi kistérségben, a Bódva-patak völgyében, fekvő, 2000 fős település.

Ezt az előadást régi kedves ismerősünk, a szendrőládi Lázi Csaba segített megszervezni. Köszönjük neki az együttműködést! A környéken már nagyon sokszor jártunk, de ide eddig még nem jutottunk el, így örültünk, hogy most találkozhatunk a szendrőládi gyerekekkel is. Az örömünket kicsit beárnyékolta, hogy az ide vezető úton sofőrünk, Artin valami furcsát vett észre az autóján, így az előadás alatt ő elment egy edelényi autószerelőhöz...

Az előadás nem sikerült rosszul, bár voltak kisebb-nagyobb pontatlanságok. Némi plusz improvizációra is kényszerültünk,mert a varázszsák egyik kellékét, a színes kendőket kint hagytuk az öltözőnkben. Ezt azonban sikerült jól megoldanunk, s a közönség láthatóan nagyon élvezte a produkciót. Óvodások, iskolások és a pedagógusok is egyaránt sokat nevettek. Még aznap este a következő sorokat kaptuk az iskola igazgatójától: "Kedves Előadók!Nagyon köszönjük az előadást, nagy sikert aratott a gyermekeink körében.Nagyon élvezhető, jó előadás volt. Köszönjük szépen!
Üdvözlettel:Nagy Zsuzsanna"

Az előadás végére sofőrünk is visszaért, s bizony rossz hírei voltak: az autóját ott kellett hagyni a  szerelőnél, azzal nem utazhatunk haza. Csaba felajánlotta, hogy ő átvisz minket Rakacára, a következő fellépés színhelyére, Artin pedig Budapestről kért segítséget, hogy haza tudjunk jutni. 


 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr