hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Rakaca, 2014. szeptember 17.

Művelődési Ház, 60 fő

Ezen a napon ez volt a második előadásunk. Az autónk lerobbanása miatt igen kalandos körülmények között érkeztünk Rakacára, ahol a legnagyobb meglepetésünkre a kultúrház üresen és  kulcsra zárva fogadott bennünket. Kiderült, hogy a polgármester úr valami félreértés következtében a következő napra szervezte az előadást. Így gyorsan kellett intézkednünk. Amíg a férfiak berendezték a színháztermet, addig mi elmentünk a faluba nézőket toborozni. Az itt lakók nagy örömmel fogadták a bohócokat, szerencsére sokukat sikerült meginvitálni az előadásra, annak ellenére, hogy nem számítottak rá.

Az előadás jó hangulatú volt, a gyerekek mellett a felnőttek is sokat nevettek, ők is aktívan követték a történetet és drukkoltak, hogy Ödönnek sikerüljön megkérni Piperke kezét még mielőtt elindulnak az alaszkai cirkuszfesztiválra.

Számunkra az előadás után is maradtak még izgalmak, hiszen a kocsival, amivel érkeztünk, nem mehettünk haza (ott kellett hagynunk egy autószerelőnél), így meg kellett várnunk, amíg megérkezik a sofőrünk által szervezett "felmentőcsapat" Budapestről. Végül fáradtan, de szerencsésen hazaérkeztünk.


 


 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr