hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Hangony, 2014. október 1.

Szent Anna Katolikus Általános Iskola, 60 fő

Hangony község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Ózdi járásban, a Hangony-patak partján. Lakosainak száma 1600 fő körül mozog.

Ezen a napon ez volt a második előadásunk, Domaházáról érkeztünk ide, s csakúgy, mint ott, itt is az Irány Alaszka! című előadásunkat játszottuk. Az előadás helyszíne az iskola tornaterme volt, amely általában nem a legideálisabb, ez most is így volt. Meg kellett küzdenünk a rossz akusztikával, az energiákat elnyelő térrel. Az előadás a körülmények ellenére jól sikerült. Nézőink az óvodások és a napközisek voltak, nagyon sokat nevettek, s az előadás végén többen Piperkével együtt mondták, kiabálták a boldogító igent. Mielőtt elköszöntünk a gyerekektől, még közösen táncoltunk egyet.

Hazaindulás előtt még beszélgettünk kicsit Tanicsár Sándornéval, az iskola igazgatóhelyettesével. Tőle tudjuk, hogy az iskolába 144 gyerek jár, közülük 65 az alsós. Évfolyamonként egy-egy osztály van. A legnagyobb probléma, hogy kevés a pedagógus, mindössze tizenhárman dolgoznak itt. Elmondta azt is, hogy a településen "akad munka", leginkább közcélú foglalkoztatás keretében tudnak átmenetileg elhelyezkedni az itt élők.

 


 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr