hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Domaháza, 2014. október 1.

Művelődési Ház, 110 néző

Domaháza község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Ózdi járásban. Miskolctól kb. 70, Ózdtól kb. 17 kilométerre nyugatra fekszik. A megye legnyugatibb települése. Lakosainak száma 800 fő körül mozog.

Domaházára egy régi kedves ismerősünk, Czene Éva invitálására érkeztünk. Ő régebben a bánszállási tagóvodában dolgozott, ahol többször is felléptünk, s most, hogy ebben az óvodában lett intézményvezető, ide is meghívott bennünket.

Először megnéztük a nagyon szép, takaros óvodát, megismerkedtünk az ide járó gyerekekkel, majd átmentünk a közeli művelődési házba, s elkezdtünk készülni az előadásra.

A színházteremben összegyűltek az ovisok, az alsó tagozatosok és sok gyerekkel a szülők is eljöttek, aminek nagyon örültünk. Nézőink nagyon aranyosak, kedvesek és lelkesek voltak, ez nekünk is nagyon sok energiát és lendületet adott. Az előadás végén Bence, vagyis Ödön rögtönzött zsonglőrbemutatót tartott, amivel nemcsak Piperkét, de természetesen a nézőket is ámulatba ejtette.

Az előadás után Évike invitálására megebédeltünk együtt az ovisokkal, majd elindultunk következő előadásunk helyszínére, Hangonyba.
 


 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr