hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Halmaj, 2014. június  24.

Gárdonyi Géza Általános Iskola udvara, 120 néző

Halmaj község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Szikszói kistérségben. A legközelebbi város Szikszó, Miskolctól körülbelül25 km-re északkeletre található. Lakosainak száma 1800 fő körül mozog.
A halmaji Gárdonyi Géza Általános Iskolának 260 tanulója van, az óvodába pedig 120 gyerek jár.

Idei csereháti turnénk első állomása volt Halmaj. Megérkezésünkkor a helyi RNÖ elnöke, Horváth Elemér fogadott bennünket az általános iskola takaros, rendezett udvarán. Az itteni kis színpadon jelöltük ki a játszóhelyünket is. Néhány apróbb pontatlanságtól eltekintve – ami abból eredt, hogy viszonylag régen, május elején játszottuk utoljára – az előadás jól sikerült. Úgy érzékeltük, hogy le tudjuk kötni a nézők figyelmét, ami szabadtéren mindig nehezebb egy kicsit.

Az előadás után 3 csoportban játékos foglalkozást tartottunk a gyerekeknek. A legkisebbek körjátékoztak, a nagyobbak sorjátékban vettek részt, míg a legnagyobbak elsajátíthatták a zsonglőrködés alapjait. A közös játéknak az vetett véget, hogy megfőtt a virsli, amivel az RNÖ lepte meg az eseményre látogatókat. Az uzsonnához két helyi fiatal zenét is szolgáltatott. Köszönhetően a remek szervezésnek, nagyszerű hangulat kerekedett. Köszönet érte!
 

 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr