hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Lak, 2014. június  26.

Kultúrház, 100 néző

Lak község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Edelényi kistérségben. Lakosainak száma 600 fő körül van. 2011-ben már jártunk itt kétszer is. Idei turnénk harmadik, zárónapján újra ellátogattunk ide az Irány Alaszka! című előadásunkkal.

Kezdés előtt most is körbementünk a faluban kisbuszunkkal, és a megafon (meg persze Yvette kisfia, Tóbi) segítségével hirdettük az előadást. Előzetes tervünket, hogy szabadtéren, a Kultúrház előtt játsszunk, az időjárás keresztülhúzta. Mivel már reggel óta lógott az eső lába, jobbnak láttuk inkább bent lenni. A helyiek segítségével szerencsére nem okozott gondot az átszervezés, így a nézők már a berendezett színházterembe érkeztek. Jöttek szép számmal, sokan egész családjukkal érkeztek, ennek nagyon örültünk. Az előadás jól sikerült, a kisebbek mindannyiszor lelkesen mondták velünk együtt a varázsigéket, s a nagyobbak is jól szórakoztak.

Az előadás végére egy időre szerencsére elállt az eső, így lehetőségünk volt, hogy a játékos foglalkozásokat már az udvaron tartsuk. A nagyok itt is zsonglőrködni tanultak, mások sorjátékokban mérték össze ügyességüket, a legkisebbekkel pedig körjátékokat játszottunk. Mindennek az vetett véget, hogy sajnos ismét eleredt az eső.

Miután a nézők elmentek, egy kis időnk még volt az indulásig. A helyi közmunkások vezetőjével – aki a rendezvény lebonyolításában is sokat segített – beszélgettünk. Elmondta, hogy itt, Lakon szerencsére jól működik a közmunka, szinte mindenki dolgozik. Azt is megtudtuk azonban, hogy  ritka a kulturális esemény, így  nagyon örültek a mi programunknak. Ennek pedig mi örülünk!


 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr