hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Selyeb, 2014. június  24.

Kultúrház, 80 néző

Selyeb község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Szikszói kistérségben. Lakosainak száma körülbelül 500 fő.

Idei turnénk második helyszínére kissé kalandosan érkeztünk, mert az előző helyszínről, Halmajról idevezető úton a kisbuszunk defektet kapott. Szerencsénkre épp arra járt autójával Aranyosi György, aki családjával együtt részt vett a selyebi előadás szervezésében. Minket, fellépőket autójával elvitt a faluba, s segítséget is küldött onnan a kerékcseréhez.

Eleredt az eső, ezért úgy döntöttünk, hogy az előzetesen tervezett szabadtéri helyszín helyett inkább a pici kultúrházban tartjuk meg az előadást. A helyiek hatékony segítségével sikerült gyorsan berendezni a teret.
Az előadás kifejezetten jól sikerült, sok volt az új, spontán poén. Nagyon lendületesen, nagy energiával játszottunk, a nézők pedig az első pillanattól az utolsóig lelkesen követték a történetet. Lehet, hogy az is közrejátszott ebben, hogy a nézők közül többen ismertek már minket régebbi, környékbeli fellépésekről vagy a karácsonyi tomori ünnepségről.

Az előadás után Bence – természetesen Ödönként – zsonglőrbemutatót tartott. Ezt közös tánc és játék követte. Játszottunk együtt szobrosat, tűz-víz-repülőt és egyéb vicces, mozgásos játékokat.

Mire végeztünk, az eső elállt, s vendéglátóink kávéval, üdítővel kínáltak minket. Kicsit beszélgettünk a helyiekkel, akik nagyon hálásak voltak, hogy  elvittük hozzájuk az előadásunkat, hisz, mint mondták, alig jutnak bármilyen szórakozási vagy kulturális lehetőséghez.

 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr