hogyan tudsz segiteni

434
 
29.192
előadás
 
néző


Kiállok érted
projekt során született figyelemfelhívó animáció a prostitúció áldozatává válásról

kattints rá!

 

 

 

Budapest, 2014. május 12.

Sztehlo Gábor Gyermekotthon, 35 néző

A Sztehlo Gábor Gyermekotthon több telephellyel is rendelkezik Törökbálinton és Budaörsön. Az intézmény székhelyén és telephelyein 62 fő fiatal felnőtt és gyermek teljes körű ellátása biztosítható lakásotthoni csoportban, garzonlakásban, valamint a pest környéki családi házakban.  A gyermekotthon székhelye a Budakeszi úton, vonzó természeti környezetben, a János-hegy tövében, ősfás park közepén helyezkedik el. Csoportunk ebben az intézményben járt. Ezt és egy ezt követő budapesti előadásunkat a Sztehlo Gábor Fogyatékosokat Befogadó Otthonban a Budapest Bank támogatta. Köszönjük szépen!

Különösen izgalmas volt ez a nap, hiszen új kollégánk, Valkó Bence most először vette fel Ödön baseball sapkáját közönség előtt. Az Irány Alaszka! című előadásunkat játszottuk egy barátságos, ám nem túl tágas teremben. Az ovis korosztálytól kezdve a kicsit nagyobbakon át a kamaszokig vegyes korosztály képviseltette magát az előadáson. A kicsik nagyon lelkesek voltak, aktívan követték az eseményeket, a nagyobbakat már nehezebb volt megnyerni, de előbb-utóbb ők is feloldódtak. (Később tudtuk meg, hogy a kezdeti kedvetlenségüknek az lehetett az oka, hogy kötelezően kellet jönniük az előadásra, s ez természetesen ellenérzést váltott ki belőlük.)

Az előadás után Bence tartott egy rövid zsonglőrbemutatót, ami teljesen lenyűgözte a közönséget. Ezt követően a gyerekek is belekóstolhattak a zsonglőrködésbe: három kisebb csoportban az általunk vitt eszközökkel, kendőkkel és labdákkal ismerkedhettek az alapokkal. Igazán nagyon ügyesek voltak!

 

Gyermek előadásaink

Banyamosoda

Irány Alaszka

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Űr-zűr